Hirdetés

5 órája

Készülj az őszi nagyobb kiadásokra!

PR cikk

Légy Te is életmentő plazmaadó hős és keress akár 40.000 Ft készpénzt első plazmaadásoddal. Sikeres alkalmassági vizsgálatot követően életed első 4 plazmaadásakor most összesen garantál 100.000 Forintot vihetsz haza. Készülj fel velünk az őszi váratlan kiadásokra!

Kezdd újra!

Régen jártál nálunk? Gyakran elgondolkodsz azon, hogy jó lenne újra segíteni másoknak? Ráadásul októberi ajánlataink sem hangzanak éppen rosszul?

Itt a tökéletes alkalom az újraalkalmasításhoz: ha ebben a hónapban válsz újra hőssé, és még plazmát is adsz legalább 2 alkalommal, megnyerhetsz egy vezeték nélküli állóporszívót is. Tiszta sor – még tisztább padló!

Szeretettel vár vissza az életmentő plazmaadó hősök közössége, foglalj időpontot!

Varázsolj ismerőseidből plazmaadó hőst!

Tudtad, hogy ha barátaid, családtagjaid a Te meghívásodra válnak plazmaadóvá, azzal mindkettőtöknek extra kifizetés jár?  

És azt, hogy most limitált ideig ez 2000 Ft helyett 5000 Ft-ot takar?

  • Szerezd be baráthívó kártyádat a Plazma Center recepcióján
  • Leendő plazmaadó ismerősöd mutassa fel ezt a kártyát az alkalmasításakor
  • Barátod 2. plazmaadása után így mindketten +5000 Ft juttatást kaphattok

Rendszeres plazmaadó vagy?

Három a magyar igazság, és egy a ráadás – a Plazma Centerben is!  

Ha 3x adsz plazmát ebben a hónapban, a következőben az első 5 adásnál 15.000 Ft jár, ha pedig egy ráadást is bevállalsz, 4x plazmát adó hőseink közül 4 szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik fejenként 30.000 Ft-tal gazdagodnak!

Szuperhősök Napja, Boldog órák

Jöhet +𝟮𝟬𝟬𝟬 𝗙𝘁 juttatás plazmaadáskor? Mutatjuk a lépéseket!  

Jó, igazából csak egy lépés van: teljesítsd következő plazmaadásodat a képen szereplő dátumok valamelyikén, és automatikusan megkapod a 2000 Ft extra juttatást. Természetesen az alapkifizetésen felül. Továbbá minden szerdán Happy Hours 12:00-14:00 óra között, ami +1000 Ft kifizetést jelent.

Hosszított szombati nyitvatartás, extra vasárnapi nyitvatartás

Októberben a Plazma Center szombatonként is a hétköznap megszokott nyitvatartással vár, 7:00–18:30 között. Október 23-án centrumunk zárva tart, de október 27-én vasárnap extra nyitvatartással 7:00-16:00 óráig várja a plazmaadókat.

CSEKKolj be a Plazma Centerbe!

Sok lett a számla? Nem gond! Most mi fizetjük! Csekkolj be a Plazma Centerbe, megéri, hiszen visszanyerheted a saját nevedre szóló befizetett csekkeden lévő összeget, hetente maximum 30.000 Forintig. Minél többször látogatsz el hozzánk plazmát adni, annál nagyobb esélyed lesz nyerni.

Vár a Szerencse Széf, és a benne lapuló pénznyeremény!  

Októberben minden plazmaadásod után húzhatsz egy kódot, és megpróbálhatod kinyitni vele a Széf ajtaját: ha szerencséd van és a Te kódod nyitja a zárat, hazaviheted a benne várakozó 𝟱𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗙𝘁 készpénzt!

Jó, de mi van akkor, ha senki nem nyitja ki a széfet a hó végéig?
Gond egy szál se: ez esetben az 50.000 Ft-ot kisorsoljuk októberi plazmaadóink között.

További részletek: www.plazmacenter.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában