Csúszott és gurult is

2 órája

A rendőrök is megdöbbentek, amikor meglátták az átalakított utánfutót

Nem gurult, hanem csúszott az egyik oldalával a napokban az úton egy utánfutó Gyula és Szabadkígyós között. A vontatmány egyik kereke ugyanis hiányzott, tulajdonosa pedig úgy oldotta meg a problémát, hogy egy másfél méter hosszú zártszelvényt szerelt fel helyette – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Nem mindennapi látvány fogadta a Készenléti Rendőrség járőreit csütörtökön 13 óra körül Gyula külterületén. A rendőrség segélyhívó vonalára érkezett bejelentés arról, hogy egy autós Gyula és Szabadkígyós között olyan utánfutót húz, aminek hiányzik az egyik kereke – közölték a rendőrség honlapján.

utánfutó, rendőrség, csúszott, gurult
A hiányzó kerék helyére egy zártszelvénydarabot szereltek fel, 
így csúszott és nem gurult egyik oldalával az úton az utánfutó. Fotó: police.hu

A rendőrök meg is találták a román rendszámú kocsit, és leállították. A vontatmányra a hiányzó kerék helyett egy másfél méteres zártszelvénydarabot szereltek fel, így az nem gurult, hanem csúszott az úton. Az autót vezető férfi azt állította, hogy Szabadkígyósról indult, Gyulára tartott, ahol megjavították volna az utánfutót. A készenléti rendőrök nem engedték tovább a balesetveszélyes járművet, amelyen egyébként az egyik hátsó lámpa törött volt, illetve a lámpák sem működtek. Elvették a jármű forgalmi engedélyét, és a férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek a Gyulai Rendőrkapitányságon.

A készenléti rendőrök nem engedték tovább a balesetveszélyes járművet. Fotó: police.hu

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában