Lebuktak

2024.05.30. 21:54

Egy nap után törölték a sorkatonaság bevezetését tárgyaló beszélgetést Magyar Péter csoportjában

A nőkre is kiterjedő sorkatonaság bevezetéséről tárgyaltak Magyar Péter programalkotást segítő csoportjának tagjai. A szándék komolyságát jelzi, hogy Sorkatonaság bevezetése címmel külön szobát is kapott a téma Magyarék Discord-csoportjában. Lebuktak, így egy nap után törölték a beszélgetést.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Súlyos mondatok voltak olvashatók a Magyar Péterhez tartozó Discord-csoport Sorkatonaság bevezetése című chatszobájában. A szándék komolyságát jelzi, hogy Sorkatonaság bevezetése címmel külön szobát is kapott a téma Magyarék Discord-csoportjában. Fontos hangsúlyozni, hogy Magyar Péter személyesen is követi a csoportot, a Klubrádiónak nyilatkozva például büszkén kiemelte, hogy hozzá köthető adminisztrátorok felügyelik a beszélgetéseket. 

A hírre Magyar Péter is reagált, aki először még tagadta, hogy kormányra kerülésük esetén visszaállítanák a sorkatonaságot Magyarországon. Aztán egy nappal később mégis fontosnak tartották törölni az erről szóló „Sorkatonaság bevezetése” című szobát – tudta meg a Magyar Nemzet.

Sőt, nemcsak ezt, hanem egy füst alatt az összes szakpolitikai kérdést tárgyaló „Vitázó” fórumot is megszüntették. A Magyar Péter felügyelete alatt álló moderátorok azzal nyugtatták a Discord-csoport tagjait, hogy a vitafórum „fejlesztés alatt van”, amelyet majd vissza fognak állítani. Ez utóbbi időpontját természetesen nem tudták megmondani.

 

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában