Voks 2024

2024.06.29. 17:22

Találkozó: bíznak az együttműködésben

Röviddel az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat követően fogadónapot tartott Orosházán Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője. A térség több, frissen megválasztott polgármesterével is találkozott.

Csete Ilona

Erdős Norbert találkozott Battonya új polgármesterével, Mákos Árpáddal

Forrás: Facebook

Erdős Norbert Mákos Árpáddal, Battonya korábbi alpolgármesterével is találkozott, akinek június 9-én a város polgárai bizalmat szavaztak. A következő ciklusban ő áll a dél-alföldi település élén – számolt be a politikus a közösségi oldalán.

választás 2024,Mákos Árpád, polgármester, Erdős Norbert, Battonya
Erdős Norbert találkozott Battonya új polgármesterével, Mákos Árpáddal
Forrás: Facebook

Mákos Árpád beszélgetésük során elmondta, hogy elhivatottságot érez a város iránt és bízik a jó együttműködésben, hiszen az viszi előre a települést. Battonya soknemzetiségű, színes hagyományokkal büszkélkedhet, ahol több egyház, nemzetiségi intézmény, civil szervezet, kulturális egyesület fér meg békében egymással. 

– Gyakran és szívesen mentem oda, több ízben is sikerült támogatást szereznem a településnek. Fontosnak tartottam e határmenti városnak a fejlődését. Leendő polgármesterének is azt kívántam, hogy legyen sikeres a munkája, dolgozzon eredményesen Battonyáért, a battonyaiakért – fogalmazott bejegyzésében Erdős Norbert.

Azt már a város közösségi oldalán tették közzé, hogy az új polgármester és a megválasztott képviselő-testület tagjai átvették mandátumukat. A részletekről Battonya önkormányzat oldalán számoltak be.

A megjelenteket Varga István Tamás, a helyi választási iroda vezetője köszöntötte. A megválasztott tisztségviselők mandátumukat a helyi választási bizottság elnökétől, Fosztó-Timotity Hajnalkától vették át. Battonya város önkormányzatának képviselő-testülete: Mákos Árpád polgármester, Zomborácz Zita, Simon Tibor, Mudrity Iván, Klemm Zsolt, Sutya Miklósné, Ugrin Gábor, Rádai Imre, Árgyelán Zsolt képviselők.

A beszámolóban a nemzetiségi önkormányzatok tagjait is felsorolják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában