Visszatekintő

2024.07.07. 18:32

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Az elmúlt napokban a közösségi oldalakon több helyen is felmerült, hogy a két város között, Gyula közelében, nem messze a G-Tex körforgalomtól új fix sebességmérő kezdte meg működését. Utánajártunk, hogy valóban üzembe helyeztek-e itt egy új fix traffipaxot.

Az egyik békéscsabai Facebook-csoportban jelent meg egy videó hétfőn délután, amin az látszik, hogy egy autós felvesz a kocsijából egy verekedést az út közepén.

Vigyék el a bringáikat a békéscsabai vasútállomás és buszpályaudvar környékén lévő kerékpártárolókból július 22-én 8 óráig – ezt kérték a békéscsabai városházán.

Hogyan állnak a beruházások Békéscsabán, milyen fejlesztésekben gondolkodik a város? – ez is napirendre került a városi közgyűlés nemrég tartott ülésén, amikor a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. beszámolt feladatainak végrehajtásáról. Külön megemlítették, hogy milyen beruházás várható az Árpád fürdőben, amelyre 900 millió forintot fordíthatnak.

A lédús sárgabarack nagyon kedvelt a fogyasztók körében Békésben. Ráadásul a feldolgozóipar részéről is komoly igény mutatkozik a kajszi iránt, az éves átlagtermés duplája is értékesíthető lenne. Mindehhez hozzájárul az is, hogy négyévente van Békésben csúcstermés, az idei szerencsére ilyen esztendő. A csabai piacon is sokan keresik a kajszit. Sláger az őszi- és a kopasz barack is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában