Labdarúgás - NB II.

2024.06.26. 10:00

Újabb játékosok távoznak az Előrétől

Bora György után újabb két labdarúgó távozását jelentette be a Békéscsaba 1912 Előre menedzsmentje. Az új kihívások és a több játéklehetőség reményében távozik a kapus, Krnács Richárd és az utóbbi időben sokat sérült belső védő, Szabó Csaba.

Bakulya Mihály

Szabó Csaba megbízható pont volt a védelem tengelyében. Fotó: Bencsik Ádám

A 27 esztendős hálóőr 2020-ban igazolt a lila-fehérekhez, azóta összességében 160 mérkőzés szerepel neve mellett az NB II.-től a megye-egyig, ebből 61 alkalommal kezdőként lépett pályára.
– Elsősorban a több játéklehetőség reményében, de azért szomorú szívvel folytatom máshol, hiszen úgy érzem van még bennem potenciál. Nagyon sokat köszönhetek Molnár Levente kapusedzőnek, aki egy ízig-vérig profi szakember. Azt sem felejtem el, hogy Békéscsabán mutatkozhattam be a másodosztályban és itt lettem végeredményben profi labdarúgó. Attól függetlenül, hogy most máshol folytatom, az Előre mindig a szívem csücske lesz – nyilatkozta a klub honlapján a csupa szív játékos.
Védőtársa, Szabó Csaba az utóbbi időszakban egy makacs sérüléssel küzdött, emiatt kevesebb szerep jutott számára, de a lila-fehér színekben lejátszott 86 mérkőzés nem múlhat el nyomtalanul.
– Köszönöm a klubvezetésnek és az edzőimnek a bizalmat, illetve lehetőséget! Az útjaink most elválnak, de a Békéscsabán eltöltött időszakot sohasem feledem – mondta a búcsú kapcsán a remek fizikumú hátvéd.
Arról, hogy pontosan hol folytatja pályafutását a két labdarúgó, nincs hivatalos bejelentés. Portálunk értesülése szerint azonban az NB III.-ban újonc, Tiszaföldvár lehet a következő állomás, ahová tandemben köszönhetnek be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában