Beol podcast

2024.08.13. 14:07

Bejött a jóslata az olimpián: vendégünk Verasztó Lajos sportújságíró

Stúdiónk vendége Verasztó Lajos sportújságíró, a Békés Megyei Hírlap nyugalmazott sportrovatvezetője volt. Beszélgetésünkben főként a vasárnap befejeződött párizsi olimpia került terítékre. Ez is elsősorban magyar, ezen belül Békés vármegyei szemüvegen keresztül.

Nyemcsok László

Verasztó Lajos értékelt a párizsi olimpiát.

Lajos kiemelte, azt kapta az olimpián a magyarok eredményeiből, amit előzetesen várt. Öt-hat aranyérmet jósolt, és 18–20 érmet.

– Nem feltétlenül azoktól jöttek az érmek, akiktől reméltem, számomra a legnagyobb meglepetést taekwondóban a 18 éves Márton Vivian aranyérme jelentette – hangsúlyozta kollégánk. – A Békés vármegyeiek közül Tótka Sándor szerepelt a legjobban, és képes volt arra, hogy ezüstérmet szerezzen kajak 500 méteren Nádas Bencével. Azután, hogy Tokióban 200 méteren nyert, amely versenyszám a mostani olimpián már nem szerepelt a programban

És hogy mi lesz velünk olimpiai közvetítések nélkül? Lajos elmondta, már kedden este szurkol a Fradi futballcsapatának a dán Midtjylland ellen. A mérkőzés arról dönt, hogy ki veszi az akadályt a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában