Visszatekintő

3 órája

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
visszatekintő, hírösszefoglaló, legolvasottabb cikkek
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Megtartotta hétfőn alakuló ülését Békéscsabán, a Jókai színházban a Békés vármegyei közgyűlés. A grémium tagjai esküt tettek és átvették esküokmányaikat. A Békés vármegyei közgyűlés elnökének a június 9-ei önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP-s listát vezető Molnár Sándort szavazták meg.

Az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal csapata is részt vett a negyedik alkalommal megrendezett „Fuss és Segíts” Jótékonysági Futóversenyen, amit a Békés Vármegyei Kormányhivatal és a Gál Ferenc Egyetem közösen szerveztek vasárnap Békéscsabán. Szelezsán György, Elek polgármestere a 30-39 éves egyéni kategóriában a harmadik helyet szerezte meg.

Rákérdeztünk, milyen új szereplőkkel bővül a békéscsabai bevásárlóközpont. A Csaba Center igazgatója mondta el a részleteket.

Harminchét középfokú oktatási intézmény, négy egyetem, öt kamara, közigazgatási és rendvédelmi szervek, pályaorientációt segítő szervek, valamint 31 jelentős munkáltató részvételével megkezdődött a huszadik Békés Vármegyei Pályaválasztási Vásár, Békéscsabán, a CsabaParkban kedden délelőtt. A szerdán is folytatódó pályaválasztási vásárra a két nap alatt mintegy hatezer érdeklődőt várnak.

Nagyon sokan megosztották a Facebookon a felhívást, melyben a 13 éves békéscsabai Alexandrát kereste a rendőrség. Most az ellenkezőjét posztolják egyre többen: előkerült az eltűnt lány. Megkérdeztük a rendőrséget, igaz-e a hír.

A csorvási Teréz-napi búcsút és kirakodóvásárt – melyet idén október 20-án tartanak – országosan is az egyik legnagyobb ilyen rendezvénynek tartják. A kirakodóvásár helyszínén több érintett utcát is lezárnak majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában