Kézilabda - NB I. B

2024.06.26. 08:52

Visszatért az ifjú hálóőr a békési csapathoz

A kapuba érkezik az első nyári új szerzemény a Békési FKC NB I. B-s férfi kézilabda-csapatánál. Markóczy Marcellt nem ismeretlenül igazolták a klub vezetői, hiszen helyben sajátította el az alapokat általános iskolásként.

Bakulya Mihály

Markóczy Marcell fejlődni és rutint szerezni tért vissza nevelőklubjába. Fotó: fradi.hu

Marcell pályája elején a Békéscsaba DKSE-ben pallérozódott, onnan igazolt át Békésre. A nyolcadik osztály elvégzése után került a Ferencváros korosztályos csapatához. Most azonban visszatér a Viharsarokba.
– Habár távol voltam, folyamatosan figyeltem a csapat eredményeit és ha volt lehetőségem a meccsekre is kilátogattam. Az itt lévő közösség és a fiatalok folyamatos beépítése nagyon szimpatikus számomra – indokolta meg a visszatérést a 18 esztendős játékos.
A szakmai kihívásokról is beszélt.
– Izgatott vagyok az előttem álló időszakkal kapcsolatban. A folyamatos fejlődés reményében érkeztem, ezért mindent meg is fogok tenni az edzéseken és a mérkőzéseken, nem mellesleg a pályán kívül is szeretnék a csapat hasznos tagja lenni. Idén fejeztem be a középiskolás tanulmányaimat, a sikeres érettségi után most egy évet biztosan halasztok a továbbtanulás szempontjából, így minden energiámat a kézilabdára fordíthatom – tette hozzá az ifjú hálóőr.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában