Hirdetés

2024.06.21. 08:00

Júniusban is bomba akciókkal, nyereményjátékokkal, valamint megemelt kifizetésekkel várták az új és meglévő plazmaadókat a békéscsabai Plazma Centerben – Egy kampány részeként Oláh Gergő buzdítja véradásra az önkéntes segítőket

Számos meglepetéssel és nyárindító akciókkal vette kezdetét a június a békéscsabai Plazma Centerben. A rendszeres plazmaadókat a hatodik hónaptól kezdődően megemelt kifizetéssel fogadták a centrumban.

PR cikk

Míg a hónap első adása 10.000 Ft, a második 11.000 Ft, a harmadik és negyedik 15.000 Ft, az ötödik pedig 20.000 Ft kifizetést jelentett az önkéntes plazmaadóknak. Ez még azonban nem minden, hiszen egy előző havi akció gyümölcsét is élvezhetik júniusban azok, akik májusban négyszer voltak plazmát adni. Számukra minden júniusi plazmaadás plusz 1.000 Ft-ot kecsegtet, így a fent említett összegeken túl, plusz kifizetésre is szert tehetnek. 

Ezen felül az egészségügyi intézmény azokra is gondolt, akik már régen jártak a békéscsabai centerben, a visszatérő plazmaadományozóknak is kiemelt kifizetéssel készültek júniusra. Számukra a sikeres alkalmassági vizsgálatot követően úgy alakul a kifizetés, hogy az első plazmaadásukra júniusban 25.000 Ft-ot, a másodikra 11.000 Ft-ot a harmadik és negyedik 15.000 Ft-ot míg az ötödik plazmaadásra 20.000 Ft-ot vihetnek haza.

Fontos, hogy az akció csak június 30-ig él, így ez idő alatt van lehetőség az emelt kifizetés bezsebelésére. Azonban azok, akik lecsúsztak volna arról, hogy június 30-ig teljesítsék az alkalmassági vizsgálatot követően az öt plazmaadást se csüggedjenek, ugyanis a centrumban rájuk is gondoltak.

Júniusban minden plazmaadó, aki minimum két plazmaadást teljesít a hónapban, bebiztosítja magának júliusra, hogy az első öt plazmaadása fixen 15.000 Ft kifizetést jelentsen. Az akció mindenkire érvényes, aki újként csatlakozik az életmentő hősök táborához, és azokra is, akik már régóta hűségesen viselik a plazmaadó hős titulust.

Nyereményjáték és meglepetések tárháza is várja egész júniusban a centerbe látogatókat. A plazmaadóknak lehetőségük van arra, hogy júniusban akár minden héten visszanyerjék a már befizetett számlájuk, csekkük összegét a CSEKKolj be akció részeként.

Júniusban továbbá egy nagyobb kezdeményezés is elindult a Plazma Centerben a Bakonyi Klíma közreműködésével. Azok a plazmaadományozók, akik  június 1. és július 31. Között ellátogatnak hét alkalommal plazmaadásra, esélyük nyílik megnyerni egy hűtő-fűtő klímát beszereléssel együtt.
https://plazmacenter.hu/bekescsaba/

A hónapban csütörtökönként páros mozijegyet sorsolnak ki a napi plazmaadók között, szombatonként hosszított nyitvatartással várják az érdeklődőket, június 23-án pedig egy vasárnapi nyitvatartást is biztosítanak azok számára, akik hétköznap nem tudnak hőstettet véghez vinni plazmaadással. 
https://tinyurl.com/2tcuecmj

Júniusban, nem csak a plazmaadók segítettek. A békéscsabai Plazma Center Mosolyt a legkisebbeknek májusi felhívásának részeként szavazásra invitálták az önkénteseket, ahol óvodákra lehetett leadni a voksaikat a centrumba látogatóknak. Az az óvoda, amelyik a legtöbb szavazatot kapta a Vésztői Négyszínvirág Óvoda és Bölcsőde volt, így az egészségügyi intézmény 200.000 forintot adományoz az intézmény részére.

A plazmaadás egy igazi hőstett, azonban a véradás is ugyanilyen fontos segítségnyújtás.  A plazmaadó hősöknek az első vérplazmaadást követő 180 napon belül teljes véradással kell támogatniuk a rászoruló, magyar betegek gyógyítását, életmentését. Erre a támogatásra Oláh Gergő énekes buzdítja a plazmaadó közösséget. Oláh Gergő videója arra invitál minden plazmaadót, hogy tegyék azt, amiben a legjobbak: fogjanak össze a rászorulók érdekében!

Érdemes már most résen lenni és folyamatosan figyelni a Plazma Center honlapját és Facebook oldalát, ugyanis júliusra is extra akciókkal és nyereményjátékokkal készül az egészségügyi intézmény. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában