Nyár

2024.06.26. 06:47

A Gyulai Várfürdőben a nyugalom mellett programok is várják a látogatókat – galériával, videóval

Az előzetes várakozások szerint alakult a látogatószám az előszezonban a Gyulai Várfürdőben – tájékoztatta hírportálunkat Kun Miklós. A Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a látogatószám szinte pontosan hozta a tavalyi év eredményeit.

Papp Gábor

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója szólt arról, hogy a vendégszámban éppen elmaradtak a turizmusban összehasonlítási alapnak számító koronavírus-előtti időszak eredményeitől.

Gyulai Várfürdő, zumba, programok
A Gyulai Várfürdőben állandó program a nagyon népszerű zumba. Fotó: Szilágyi Viktor

– Az április nem sikerült annyira jól, de azt a május kompenzálni tudta – tette hozzá Kun Miklós. – Most pedig elkezdődött a főszezon, és abban bízunk, hogy az iskolaidőszak lezárulása robbanásszerű emelkedést hozhat magával.

Gyulai Várfürdő: rengeteg lehetőség

A nyár pedig rengeteg lehetőséget tartogat a látogatók számára: – Az idősebb generációknak csendet biztosítunk. Azt szokták mondani, hogy a csend gyógyít, és arra szükség is van a pihenéshez – folytatta a gondolatot Kun Miklós. – Ez alól egy kivétel lesz, amikor a török időket megidéző Végvári Napok alatt a fürdőbe érkeznek a hagyományőrzők, és több bemutatót is tartanak. Lesz hastánc, kisebb előadásokkal, korabeli jelenetekkel hozzák közelebb a történelmi kort, de ezen kívül összességében nem szeretnénk sok programmal terhelni ezt a nemzedéket.

A szakember kifejtette, ellenben a fiatalabb generációkat számos rendezvénnyel várják.

Diszkó, zumba, vízipisztoly csata

– Szombatonként és vasárnaponként a medenceparton nappali diszkó szolgálja a kikapcsolódást. A kisebb gyermekek számára bábszínházi előadásokat szervezünk. A nyár folyamán lesz erőemelő verseny, nagyon sokakat megmozgató zumba fesztivál, illetve idén ismét megtartjuk a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére életre hívott rekordkísérlettel egybekötött vízipisztoly csatát. 

Ezt a programot július 6-án rendezik meg, míg a zumba fesztivál az augusztus 16-tól 18-ig tart majd a Gyulai Várfürdőben.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában