Visszatekintő

2024.08.18. 17:56

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Letarolták a fákat 30 évvel ezelőtt a gerlai tanyák menti erdőben, pontosan nem tudni azonban, hogy mi történt. Akkor megjelent egy cikk a Békés Megyei Hírlapban, amelyben azt találgatták, hogy gömbvillám, forgószél vagy egy arra tévedt ufó okozhatta a fák pusztulását. A közelmúltban ufóroncskutatók nyomoztak a területen, és a vizsgálat megdöbbentő eredményt hozott.

Ízletes szlovák ételeket kóstolhattak meg a látogatók szombaton, a Csabaszabadi Almanap keretében. Nem volt hiány almalekvárból és más almás süteményekből sem.

Újabb két jelentős, gyomaendrődi halfogásról számolt be Facebook-oldalán a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KHESZ) a Szép fogások játék keretében. Danzugban Deák Károly 40 kilós, 165 centis, óriási harcsát fogott, míg Izsóné Pápai Gréta a Félhalmi-holtágon 16,5 kilós pontyot.

A Csabai Állatvédők adtak hírt arról, hogy 12 gólya pusztult el a városban, utánajártunk mi történt. Valamennyi gólya idei kirepülésű volt.

Kiemelkedő minőség, kiváló ár-érték arány és szemet gyönyörködtető csomagolás – ezek voltak a legfontosabb bírálati kritériumok az USA Spirits Ratings nemzetközi szeszes ital versenyen a minap. A megmérettetésre 40 országból érkeztek nevezések, az Év Lepárlója-díjat (Distillery of the Year) mégis egy békéscsabai, családi pálinkafőzde, az Árpád Pálinka Manufaktúra nyerte el.

Újabb idegenbeli döntetlennel őrizte meg veretlenségét a Békéscsaba 1912 Előre FC labdarúgócsapata. A lilák az NB II.-es bajnokság 3. játéknapján Soroksárról hoztak el egy pontot a kapusuk, Uram János bravúrjainak köszönhetően.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában